Sonora

Circuit de la música valenciana

SONORA 2022-2023
EL CIRCUIT DE LA MÚSICA VALENCIANA

En temps de virtualitat, de plataformes digitals i d'intangibles, Sonora reivindica la nostàlgia dels suport musical vintage per excel·lència: els cassets. Allunyades de l'elitisme, la qualitat i el gran format del vinil, les cintes de casset eren un objecte humil, popular, a l'abast de tothom i presents a totes les cases. I sobretot, a tots els cotxes. Els cassets ens van acompanyar durant molts anys en els viatges i van marcar les bandes sonores de moltes infanteses. Ens van fer viatjar amb ferro i crom pels acords, les tornades i les lletres. Enguany, el circuit Sonora els recupera com a paisatge d'aquest viatge: el que ens regala la nostra música.

De l'octubre de 2022 al març de 2023, la música ens farà viatjar des d'Oriola a Peníscola, passant per Alacant, Alzira, Aielo de Malferit i Castelló, amb 21 concerts de 20 grups musicals.

El circuit Sonora, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, porta per tot el territori valencià als grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, amb la voluntat de desestacionalitzar l'oferta musical i donar difusió a les propostes que han estat reconegudes als premis.